Lombardia Bilutleie

Velkommen til informasjon og råd om leiebil i Lombardia-regionen i Italia. I tillegg til å få noen gode tips for din leiebil i Lombardia, i søkemotoren øverst, kan du søke den billigste leiebil blant mer enn 500 bilutleiefirmaer. Nyte!

Generell informasjon om Lombardia

Lombardia ligger i den nordlige delen av Italia, på grensen til Sveits og de nærliggende regionene Trentino-Alto, Veneto, Piemonte og Emilia Romagna. Selv om regionen er ikke den mest kjente blant Italias regioner, er det god grunn til å merke det, fordi ikke bare er det den mest folkerike regionen i Italia med om lag en sjette av landets befolkning (9 995 061 innbyggere); Det er også regionen i Italia med den største BRP (dvs. tilsvarende en region BNP), som står for om lag en femtedel av landets BNP, noe som gjør den til den rikeste regionen i Italia. Det er også regionen i landet som har fått mest monumenter og steder på UNESCO ‘ s World Heritage listen.

Viktigste severdigheter

Blant de viktigste severdighetene i regionen er Milanos spektakulære katedral, som er verdens tredje største; La Citta Alta i Bergamo, byens unike historiske distrikt; Villa Balbianello i Lenno fra det sekstende århundre; Stelvio passerer i Bormio-det høyeste passet i Europa; Den historiske kirken Chiesa di Santa Maria presso San Satiro i Milano; Den fantastiske arkade Galleria Vittorio Emanuele II i Milano; Den berømte Como Lake-bare for å nevne noen.

Billigste leiebil i Lombardia

I søkemotoren over denne artikkelen kan du finne den billigste leiebil i Lombardia blant mer enn 500 bilutleieselskaper. Inkludert i prisen er gratis kilometer, avbestillinger, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Det er ingen skjulte avgifter i prisen.

Hvis du bestemmer deg for å bestille en leiebil hos oss, eller hvis du har generelle spørsmål om leiebil i utlandet, anbefaler vi deg å lese vår omfattende og populære side med Ofte stilte spørsmål (FAQ) gjennom hvor du kan få svar på alt fra å kjøre utenlands, kjøre lisenser i utlandet, forske, bestille, kansellere, betale-og mye mer.

Du kan se alle våre Bilutleie destinasjoner i Italia her

Hitta den billigaste hyrbilen Lombardia Find Billeje her --> Sammenlign priser her